Manifesta në Prishtinë, flet drejtoresha Hedwig Fijen: Është hera e parë jemi në Ballkanin Perëndimor, jam e impresionuar nga krijimtaria dhe mikpritja në Kosovë

Manifesta në Prishtinë, flet drejtoresha Hedwig Fijen: Është hera e parë jemi në Ballkanin Perëndimor, jam e impresionuar nga krijimtaria dhe mikpritja në Kosovë