Pamje nga veriu - qytetarët serbë thonë se Vuçiq dhe Kurti duhet të gjejnë zgjidhje për targat

Pamje nga veriu - qytetarët serbë thonë se Vuçiq dhe Kurti duhet të gjejnë zgjidhje për targat