“U mbyte tu rrejt”, “Ruje veten, mos ofendo”, – përplasje në Kuvend mes Besnik Bislimit dhe deputetëve të AAK-së dhe PDK-së

“U mbyte tu rrejt”, “Ruje veten, mos ofendo”, – përplasje në Kuvend mes Besnik Bislimit dhe deputetëve të AAK-së dhe PDK-së