Dënimi i Nasim Haradinajt, flet gruaja e tij: Më telefonoi në mëngjes dhe më tha “mos prit se do të lirohem”

Dënimi i Nasim Haradinajt, flet gruaja e tij: Më telefonoi në mëngjes dhe më tha “mos prit se do të lirohem”